www.Mabasir.co.il

לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי

Becky Usagi

לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי

מצרכים

כל המצרכים

לקישוט והברשה

אופן ההכנה

אני משתפת אתכם חברים יקרים במתכון שלי ללחם שום טעים
עם זעתר ושמן זית...
מאוד קל להכין ואפילו אפשר לעשות כ-12 לחמניות טעימות
למי שלא רוצה לחם
תהנו

אופן הכנת המתכון:

1. מכניסים לקערה את מרכיבי הבצק
ומתחילים ללוש לבצק רך אך לא דביק.
טיפ: (את המים והמלח מוסיפים בזמן הלישה בהדרגה)

2. מניחים את הבצק מכוסה במגבת להתפחה של כשעה.
ואז מחלקים את הבצק ל- 6-7 כיכרות עגולות
או 12 כדורים (למי שרוצה לחמניות) או 12 יחידות בצק מאורכות (לחמניות אצבע ארוכות)

3. חורצים בעזרת סכין את גב הבצק באלכסון. מכסים עם מגבת ומתפיחים שוב כ- 20-30 דקות.

4. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

5. מרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה ומניחים את הכיכרות או לחמניות ומברישים קלות עם ביצה טרופה ומפזרים קצת קצח למי שאוהב.

6. אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים

7. בתיאבון....